SERVICII

Pentru toate nevoile tale

Descoperiti serviciile medicale complementare serviciilor psihoterapeutice oferite de clinica partenera Atelier PSY, care contribuie la sprijinirea bunastarii mintale si emotionale a pacientilor. De la medicina generala pana la stomatologie, ginecologie si gastroenterologie, Medical Hub ofera o gama variata de specialitati medicale pentru a asigura o experienta medicala completa si integrativa.

https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
OFERTA SERVICII

Pachete Promotionale

GINECOLOGIE
180 ron
pachet
 • Consult Obstetrica - Ginecologie
 • Consult Senologic
STOMATOLOGIE
149 ron
pachet
 • detartraj
 • airflow
 • periaj
 • fluorizare
ECOGRAFIE
440 ron
pachet
 • Gastroenterologie abdomen total + vase
https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2023/06/Medicina-generala1-1-e1687812576631.png
https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2022/01/floating_image_13.png
  SERVICII

  Medical Hub

  Medical Hub este un centru inovator interdisciplinar care integreaza tehnologia de ultima generatie cu expertiza medicala pentru a oferi o gama completa de servicii de sanatate si ingrijire a pacientilor.

  Nutritie si boli metabolice
  Ginecologie - Obstetrica
  Gastroenterologie
  Diabet zaharat
  Ecografie
  Medicina Generala (Acupunctura si Homeopatie)
  SERVICII

  Dental Hub

  Dental Hub este un centru modern si specializat, care reunește o echipa de experti stomatologi si tehnologii dentare avansate, pentru a oferi pacientilor o gama completa de servicii dentare.

  Stomatologie generala
  Protetica
  Endodontie
  Ortodontie
  Chirurgie orala
  Pedodontie
  https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png
   https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2023/06/Stomatologie2-e1687812448538.png
   SERVICII

   Descopera serviciile Medical Hub

   Nutritie si boli metabolice
   Dezvoltarea unui plan alimentar personalizat pentru pacientii cu afectiuni metabolice, oferind o abordare holisitica si individualizata pentru gestionarea si prevenirea acestor afectiuni prin intermediul alimentatiei si a abordării unui stil de viață sănătos.
   Diabet zaharat
   Serviciile de tratament pentru persoanele cu diabet zaharat ofera o abordare completa, cuprinzătoare si personalizata, incluzand gestionarea dietei, monitorizarea glicemiei, educatia pacientilor si terapia adecvata, pentru a imbunatati controlul glicemic si calitatea vietii persoanelor cu diabet.
   Ginecologie-Obstetrica
   Serviciilede ginecologie-obstetrica asigura ingrijire specializata pentru femei, inclusiv evaluarea si tratamentul afectiunilor ginecologice, monitorizarea sarcinii, consiliere familiala si interventii chirurgicale minim invazive, garantand sanatatea si bunastarea femeilor in toate etapele vietii.
   Gastroenterologie
   Diagnosticarea si tratarea afecțiunilor tubului digestiv, inclusiv boala inflamatorie intestinala, reflux gastroesofagian, afectiuni hepatice si interventii endoscopice, asigurand sanatatea sistemului digestiv si bunastarea pacientilor.
   Ecografie
   Serviciile noastre de ecografie ofera o evaluare precisa si non-invaziva a organelor interne, a sistemului reproducator, a sarcinii și a structurilor anatomice, facilitand diagnosticul precoce si monitorizarea eficienta a pacientilor intr-un mod sigur si confortabil.
   Medicina generala
   Asiguram ingrijirea medicala de calitate, consiliere preventiva si promovarea starii generale de sanatate prin evaluarea completa, diagnosticarea si tratamentul unei game variate de afectiuni.
   Stomatologie generala
   Serviciile noastre de stomatologie generala ofera evaluare completa, tratament si ingrijire pentru problemele dentare, inclusiv igiena dentara, obturatii, extractii dentare, tratamente de canal si igienizare gingivala, asigurand sanatatea orala a pacientilor nostri.
   Protetica
   Serviciile noastre de stomatologie protetica ofera solutii personalizate pentru restaurarea dintilor lipsa, inclusiv punti dentare, proteze fixe si mobile, asigurand functionalitatea, estetica si confortul pacientilor nostri.
   Endodontie
   Serviciile noastre de stomatologie endodontica ofera tratament specializat pentru afectiunile pulpare, inclusiv tratamentul de canal, avand grija de sanatatea si salvarea dintelui pacientilor nostri prin proceduri precise si eficiente.
   Ortodontie
   Serviciile noastre de stomatologie ortodontica ofera tratament specializat pentru corectarea malocluziilor si alinierii dentare, utilizand metode avansate precum aparatele dentare fixe sau mobile.
   Chirurgie orala
   Serviciile noastre de stomatologie chirurgicala ofera interventii specializate, precum extractii dentare complexe, implanturi dentare si corectarea anomaliilor maxilo-faciale, asigurand pacientilor nostri solutii eficiente si recuperare optima.
   Pedodontie
   Serviciile noastre de stomatologie pedodontica ofera ingrijire specializata pentru copii, inclusiv evaluare dentara, sigilari, obturatii, tratamente preventiv-conservatoare si educatie pentru mentinerea sanatatii orale a celor mici.
   bt_bb_section_top_section_coverage_image
   bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
   PROGRAMARE

   Cum functioneaza!

   _

   Ne suni sau ne scrii

   Ne spui care este serviciul medical de care ai nevoie. Precizezi daca doresti sau nu un consult in regim de asigurari de sanatate.
   _

   Alegi specialistul

   Alegi specialistul care crezi ca ti se potriveste sau primesti recomandari de la echipa noastra de specialisti care ar putea fi potriviti pentru tine.
   _

   Faci o programare

   Faci direct o programare pentru o consultatie la specialistul pe care l-ai ales sau ceri o programare la un specialist recomandat de echipa.

   Ai nevoie de mai multe informatii?

   Nu ezita sa ne suni

   Luni – Vineri: 8am – 9pm

   COVID UPDATE

   Covid-19 Notice

   The health and well-being of our clients is one of our top concerns. We are following the current government and health authorities COVID-19 guidance to ensure we are taking the right actions to protect our clients, employees and the community. For in person meetings clients are asked to:

   https://medical-hub.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png

   Measure their body temperature

   Frequently disinfect hands

   Wear face masks at all times

   bt_bb_section_top_section_coverage_image
   bt_bb_section_bottom_section_coverage_image