Termeni si Conditii

Pentru a utiliza acest site, este obligatoriu să citiți și să acceptați în întregime acești termeni și condiții. Continuarea vizitării acestui site implică acceptarea deplină a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului www.medical-hub.ro

Introducere

Continuțul website-lui www.medical-hub.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate

Medical Hub EH SRL, Cif: 46929791, Nr. Înmatriculare: J40/19425/2022, B-dul Ion Mihalache Nr. 170, Bl. E2, Sc. 1, Et. 2, Ap. 7, Cod Poștal 011215, Sector 1, București, email: contact@medical-hub.ro, telefon: 0746 730 017.

Toate materialele (inclusiv, dar fără a se limita la articole, texte, imagini, logo-uri și design-ul) conținute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Medical Hub EH SRL.

Modificarea conținutului acestor pagini este interzisă, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea de lucrări derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului. Cu toate acestea, este permisă descărcarea sau copierea anumitor materiale disponibile în acest scop. Acestea sunt destinate exclusiv utilizării personale, non-comerciale, iar utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă.

Pentru întrebări sau solicitări privind utilizarea materialelor de pe acest site, ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@medical-hub.ro.

Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor și pentru a obține date referitoare la accesul pe site-ul nostru, este posibil să fie necesară furnizarea de informații cu caracter personal, cum ar fi numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Cu toate acestea, aceste informații nu vor fi utilizate pentru a transmite alte informații despre serviciile clinicii noastre.

Medical Hub EH SRL se angajează să asigure confidențialitatea vizitatorilor săi. Nu vor fi divulgate către terți informații cu caracter personal, cu excepția terților parteneri care asigură buna funcționare a acestui site. Pot fi furnizate unor terțe persoane informații generale referitoare la traficul pe site și alte informații statistice care nu conțin date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea unor informații tehnice despre utilizator, cum ar fi adresa de internet, sistemul de operare utilizat, tipul browser-ului și informații despre traficul pe site-ul nostru.

Toate aceste informații colectate de către Medical Hub EH SRL prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor noastre.

În funcție de numărul de programări neonorate, societatea își rezervă dreptul de a limita accesul la programări al clientului respectiv.

Descrierea serviciilor

Informațiile prezentate pe acest site au un caracter informativ general și nu se garantează că sunt exacte la momentul accesării lor. Cu toate acestea, vom depune eforturi pentru a asigura că toate informațiile publicate pe site sunt precise.

Declinarea responsabilității

Conținutul acestor informații descrie activitățile, produsele și serviciile oferite de Medical Hub EH SRL într-un anumit grad de detaliere. Medical Hub EH SRL nu oferă nicio garanție cu privire la:

  • Evitarea utilizării dificile sau întreruperilor în utilizarea site-ului;
  • Absența unor efecte negative asupra altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • Inexistența virușilor sau a altor componente dăunătoare utilizatorilor pe site-ul furnizat.

Prin urmare, Medical Hub EH SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului.

Toate informațiile prezentate pe acest site cu privire la produsele de pe medical-hub.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt furnizate doar în scop informativ. Nimic din conținutul site-ului smartmedic.ro nu poate fi considerat o ofertă fermă pentru a încheia un contract și nu implică responsabilitatea Medical Hub EH SRL în absența unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii medical-hub.ro, informațiile și alte materiale prezentate de echipa medical-hub.ro nu pot înlocui o consultație medicală.

medical-hub.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau adecvarea conținutului, ghidurilor și consultanței furnizate. Nu există nicio obligație de a obține un anumit rezultat sau de a fi diligent în fața unei persoane, iar responsabilitatea pentru costuri, pierderi sau daune rezultate din utilizarea conținutului este expres exclusă și negată.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului acestui site este de a furniza informații actualizate și precise pentru a informa și conștientiza utilizatorii cu privire la afecțiuni medicale și/sau achiziționarea de produse și servicii oferite/comercializate de Medical Hub EH SRL, în conformitate cu prevederile conținute în “Condițiile” de mai jos.

Orice persoană sau companie care dorește să achiziționeze unul dintre serviciile sau produsele prezentate pe site este rugată să ia legătura cu Medical Hub EH SRL utilizând informațiile de contact afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a obține informații cu privire la disponibilitatea serviciului sau produsului în cauză, precum și condițiile contractuale, tarifele și informațiile tehnice sau de altă natură.

Politica de achiziționare a serviciilor din secțiunea PROGAMĂRI:

Pentru a plasa o comandă, utilizatorul va accesa www.medical-hub.ro, secțiunea PROGAMĂRI. După alegerea serviciilor, acestea pot fi achiziționate folosind plata cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Payments. După efectuarea plății, utilizatorul va primi un e-mail la adresa pe care a furnizat-o în comandă, confirmând plata.

Beneficiarul poate beneficia de serviciile achiziționate în termen de 15 zile lucrătoare de la data plății. Medical Hub EH SRL acordă prioritate tuturor clienților care au achiziționat pachete online. Beneficiarul trebuie să se prezinte la Medical Hub EH SRL la adresa Bd. Regina Maria, nr. 23, Intrare Capitan Mircea Vasilescu.

Beneficiarul trebuie să prezinte personalului Medical Hub EH SRL confirmarea plății primită prin e-mail.

Medical Hub EH SRL recomandă ca alegerea serviciilor să se facă cu acordul sau recomandarea medicului dumneavoastră. Medical Hub EH SRL nu este responsabilă în cazul în care medicul refuză sau nu recomandă efectuarea anumitor proceduri sau investigații, acestea fiind efectuate pe riscul beneficiarului.

Utilizatorul își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact proprii și ale beneficiarilor.

Pretul serviciilor medicale si modalitatea de plata online:

Pentru serviciile comandate prin intermediul site-ului, plata poate fi efectuată exclusiv prin intermediul platformei online. Toate tarifele aferente serviciilor sunt finale și exprimate în lei (RON). Medical Hub EH SRL nu percepe comisioane suplimentare pentru plățile online.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Medical Hub EH SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru costuri suplimentare suportate de Utilizator în cazul plăților online, incluzând comisioane de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului în cazul în care moneda de emitere diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceste costuri suplimentare revine în întregime utilizatorului.

Plata online cu cardul personal sau al firmei poate fi efectuată în condiții de siguranță prin intermediul site-ului. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.

Medical Hub EH SRL a luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea datelor, dar transmiterea datelor și informațiilor revine exclusiv utilizatorului.

Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu excepția celor legate de cardul bancar (număr de card, data expirării etc.), vor fi utilizate numai în conformitate cu procedurile Medical Hub EH SRL, în scopul prevenirii accesului neautorizat.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul de a primi facturile prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată în Comandă.

TERMENUL LIMITĂ DE ACCESARE A SERVICIILOR COMANDATE ESTE DE 15 ZILE LUCRĂTOARE DE LA CONFIRMAREA COMENZII. În situația în care Utilizatorul comandă servicii individuale prin alte mijloace puse la dispoziție de Medical Hub EH SRL, neaccesarea tuturor serviciilor din motive neimputabile Medical Hub EH SRL nu conferă dreptul Utilizatorului de a primi o rambursare parțială a prețului plătit pentru analize/pachete.

Pretul analizelor/investigatiilor care nu pot fi cumparate din site:

Prețurile afișate pe site sunt cele standard și pot varia în funcție de gradul profesional al medicului și politica comercială a companiei. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, la recepție sau la numărul de telefon 0746 730 017.

Dreptul de retragere:

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris Medical Hub EH SRL că renunță la achiziționarea de servicii, fără penalități și fără a invoca vreun motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea mesajului de confirmare a Comenzii, la adresa contact@medical-hub.ro.

Solicitarea de returnare trebuie trimisă de pe adresa de e-mail utilizată înregistrării pe site către adresa contact@medical-hub.ro și trebuie să conțină o cerere explicită de retur, datele de identificare ale Utilizatorului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al utilizatorului pentru returnarea sumei și sucursala la care este deschis contul.

În cazul în care Utilizatorul renunță la achiziționarea serviciului medical conform acestei clauze, Medical Hub EH SRL nu va furniza acel serviciu.

Contractul de prestare a serviciilor medicale încheiat în aceste condiții reprezintă un contract încheiat la distanță.